Socialdemokraterna i Nacka söker ny ombudsman

Vår ombudsman går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny verksamhetsombudsman.

Om tjänsten

Som verksamhetsombudsman jobbar du på uppdrag av AK-styrelsen med att organisera och utveckla våra medlemmar och förtroendevalda, du organiserar utåtriktad verksamhet och interna möten och mötesaktiviteter. Dina huvudsakliga arbetsområden är medlemsvärvning och medlemsvård, verksamhetsstöd som att förbereda och anordna möten och utveckling av våra föreningar samt att organisera vår utåtriktade verksamhet.

Vi söker särskilt dig som både har en bred kompetens för jobbet som verksamhetsombudsman och ett djup för att särskilt utveckla vår utåtriktade verksamhet och medlemsvård och att utveckla vår kommunikation i både gamla och nya medier.

Du klarar av att arbeta självständigt och effektivt i stressade situationer och du arbetar tillsammans med våra grundorganisationer, förtroendevalda och vår styrelse.

Arbetet förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, kan arbeta självständigt i dialog med andra, har erfarenhet av folkrörelsearbete och delar arbetarrörelsens värderingar. Vi ser gärna att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Kollektivavtal tillämpas via Nacka Kommun. Arbetet är på halvtid eller deltid enligt överenskommelse. Tjänsten är tidsbegränsad till december 2022 och har oreglerad arbetstid. Arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande. Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande, så ansök gärna snarast. Dock senast 31 januari 2021 till andreas.andersson@nacka.se

facebook Twitter Email