S genomför den största samtalskampanjen i Nackas historia

Nackas skolor ska vara bäst, både för elever, skolpersonal och föräldrar. Det var budskapet när Socialdemokraterna pratade med väljare runt om i Nacka under torsdagskvällen.

– Många föräldrar är oroliga för resursbristen i förskolor och skolor. Vi har ett tydligt vallöfte att varenda krona som M sänker skatten investerar vi i skolan och ökad trygghet. För oss går alltid investeringar i välfärden före skattesänkningar för dem som tjänar mest, säger Khashayar Farmanbar (S) kommunalråd i opposition.

Under torsdagskvällen fick Nackaborna besök av socialdemokrater i Älta, Fisksätra, Skuru, Sickla och Västra Sicklaön.

– Vi har som mål att prata med minst 14 000 Nackabor under valåret via dörrknackning och på stan. Det är den största samtalskampanjen Nackas historia, såvitt vi vet. Vårt mål är att efter valet bilda majoritet tillsammans med andra partier, säger Johanna Kvist (S) valledare i Nacka.

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Kvist, valledare och politisk sekreterare (S)

Telefon: 070-0914843, E-post: johanna.kvist@nacka.se

facebook Twitter Email