S vallöfte: Ny inriktning på Nackas stadsbyggnad

I lördags hade Socialdemokraterna valupptakt i Sickla köpkvarter. Khashayar Farmanbar (S) oppositionsråd i Nacka och Ibrahim Baylan (S) samordnings- och energiminister talade om valet vi står inför. I fokus stod ny inriktning på stadsbyggnaden och demokrati.

– Vårt vallöfte är att ändra inriktningen på Nackas stadsbyggnad. Istället för Alliansens fokus på dyra bostäder vill vi bygga en stad för alla med god tillgång till grönområden, kultur och idrott. I vårt Nacka ska unga kunna flytta hemifrån och äldre sälja villan den dagen de vill det, därför vill vi bygga mer hyresrätter, sa Khashayar Farmanbar.

Ibrahim Baylan och Khashayar Farmanbar
Samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan lyfte att valet vi står inför är ett av de viktigaste i modern tid.

– Valet den 9 september är kanske det viktigaste på decennier. Sverige kan få en regering som är beroende av Sverigedemokraterna – ett parti med rasistiska rötter. Socialdemokraterna kommer aldrig samarbeta med partier som inte delar våra värderingar om jämställdhet, solidaritet och öppenhet. Vi vill bygga ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige – för alla, sa Ibrahim Baylan.

Ett hundratal samlades på Marcusplatsen för att lyssna på tal och musik, prata politik och hoppa hoppborg.

För mer information, kontakta:
Johanna Kvist
Politisk sekreterare (S) Nacka
johanna.kvist@nacka.se
070–0914843

facebook Twitter Email