Vi är beredda att ta ansvar för Nacka

Tack alla 11 000 Nackabor som har gett Socialdemokraterna ert förtroende.

Nacka är den kommun där Socialdemokraterna ökar näst mest i hela landet när det kommer till andel S-röster i riksdagsvalet. I kommunvalet ökar vi med över 500 röster och behåller vår ställning. Därmed är vi en av få kommuner i regionen där Socialdemokraterna håller ställningen i kommunvalet.

– Moderaterna är valets stora förlorare, nationellt, regionalt och även i kommunvalet i Nacka. Valresultatet visar på att Nackaborna vill ha förändring. Socialdemokraterna är beredda att ta ansvar och jobba över blockgränserna för att forma ett starkare och bättre Nacka, säger Khashayar Farmanbar (S) kommunalråd i opposition.

Nu fortsätter vi vårt arbete för att förbättra Nacka med mer grönområden, hyreslägenheter som fler har råd att bo i, samt tydliga satsningar på kultur och idrott.

För mer information, kontakta:
Johanna Kvist
Politisk sekreterare
Socialdemokraterna i Nacka
Tel. 070-0914843
E-post: johanna.kvist@nacka.se

facebook Twitter Email