God Jul

2021 börjar lida mot sitt slut. Det blev tyvärr ytterligare ett år i pandemins tecken där vi inte kunnat träffas på samma sätt som tidigare. Vi hoppas givetvis att situationen ljusnar under våren och att inte minst de äldre som drabbats hårt av perioder av påtvingad isolering kan börja röra sig fritt igen. 

Som ni vet så har det hänt en del hos oss Nackasossar den senaste tiden. Khashayar Farmanbar har blivit statsråd och lämnade sin roll som kommunalråd i opposition i Socialdemokraterna i Nacka. Därmed har två nya tillfälliga oppositionsråd valts, Gunnel Nyman Gräff och Alva Dahn. 

Nytt oppositionsråd kommer att väljas under medlemsmötet den 16 februari. Nomineringar kan lämnas till valkommittén av både enskilda medlemmar och föreningar fram tills den 23 januari. 

År 2022 går vi in i valrörelsen på riktigt, om mindre än nio månader avgörs om Statsminister Magdalena Andersson ska fortsätta som regeringschef eller om vi för första gången får en regering som aktivt stödjer sig på Sverigedemokraterna.

Vi vill återigen påminna er alla om våra digitala kanaler och önska er alla en riktigt god jul.

Våra kanaler är: 

Instagram: https://www.instagram.com/nackasossar/ 

Facebook: https://www.facebook.com/nackasossar 

TikTok: https://www.tiktok.com/@nackasossar 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqe1BRr2pv4x0Vvu83cCmUg 

Hemsida (med blogg): Socialdemokraterna i Nacka – Framtidspartiet (nackasossar.se) 

facebook Twitter Email